Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Bereik optimale conversie
met een actiewebsite

Een sterk vormgegeven actiewebsite is essentieel voor de conversie van je marketingcampagne. Je kunt de vormgeving naadloos aan laten sluiten bij de overige communicatiemiddelen en bovendien is de url van deze actiewebsite goed meetbaar. Een ander voordeel van een actiewebsite of speciale landingspagina is dat je de bezoeker in één blik kunt overtuigen van jouw product/dienst, zonder dat er afleiding is van de reguliere pagina's op de website. 

De actiewebsite van 'Kom voor de bakker' roept bezoekers op om zich aan te melden voor een demonstratiedag. Het aanmeldformulier staat prominent op de pagina en via een link is het programma-overzicht te bekijken. Een beknopte mini-site met een hele duidelijke call-to-action. 

Maak je campagne compleet met een actiewebsite