Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Haal maximaal resultaat
uit je e-mailnieuwsbrief

E-mailnieuwsbrieven zijn een krachtige vorm van communicatie, omdat je heel gericht je doelgroep kunt bereiken en de resultaten goed meetbaar zijn. 


Je kunt precies zien door wie en wanneer je e-mail geopend is en of er is doorgeklikt op de onderwerpen. Je kunt hiermee de interesses van je doelgroep achterhalen, zodat je in een volgende nieuwsbrief op die behoeften in kunt spelen. Om zoveel mogelijk resultaat uit je nieuwsbrief te halen kun je qua vorm en inhoud een hoop slimme marketing trucs toepassen. 

Wil je meer weten over e-mailnieuwsbrieven? Of ben je benieuwd hoe jouw nieuwsbrief nog resultaatgerichter kan worden? Ik denk graag met je mee om te kijken waar jouw groeikansen liggen. 

Laat ook een e-mailnieuwsbrief ontwikkelen