Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Maak een professionele indruk

met je logo en huisstijl

Een goede huisstijl; de manier waarop een bedrijf of merk zich visueel presenteert, is onmisbaar voor elke startende ondernemer. Met een huisstijl (ofwel corporate identity) onderscheid je je van de concurrent, zorg je voor herkenbaarheid bij je doelgroep en maak je een betrouwbare en professionele indruk.

 

Een huisstijl is niet alleen een logo, maar bestaat uit veel meer elementen. Denk bijvoorbeeld ook aan kleurgebruik, lettertype en fotografie welke consistent doorgevoerd worden in alle communicatiemiddelen.

 

Voor Fondsenbeheer Nederland heb ik een krachtige huisstijl ontworpen die de betrouwbaarheid van de onderneming versterkt. De huisstijl is vastgelegd in een huisstijlhandboek dat ertoe bijdraagt dat deze consistent wordt doorgevoerd.

Laat ook een professionele huisstijl ontwikkelen