Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Ineke Segers

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

Ik werkte o.a. voor:

vtwonen

Land Rover

Jaguar

CoolCat

FootLocker

Babboe Bakfiets

Nationaal Restauratiefonds

KNLTB

KeyCamp

Gant

Bouwfonds

Over mij

Hoi, ik ben Ineke!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen... Je zoekt waarschijnlijk een vormgever. Het liefst een die geen dure bureauprijzen rekent, maar wel minstens zo goed is. Iemand met een aantal jaar ervaring en weet waar ze het over heeft. Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent, zonder bang te hoeven zijn om voor onnodige kosten als projectbegeleiding af te hoeven rekenen. Dat treft... bij mij ben je aan het juiste adres. Ik heb een passie voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en digitale media. Mijn diensten zijn op vele vlakken toepasbaar.

Wat kun je nog meer van mij verwachten...

Persoonlijk contact

Flexibele beschikbaarheid

 Duidelijkheid 

 Pro-actief

 Gestructureerd

Het ontstaan van No Ink

Grafisch ontwerpen is een ontzettend leuk vak, vooral doordat het zo gevarieerd toepasbaar is. Veel ervaring deed ik op bij het reclamebureau waar ik de meest uiteenlopende ontwerpen maakte: van logo's, huisstijlen en jaarverslagen, tot aan de creatie van webbanners, e-mail nieuwsbrieven en websites. Later hield ik me als multimedia designer bij vtwonen bezig met de visuele uitstraling en beleving van de webshop en creëerde ik een aantal spraakmakende online marketingcampagnes. Na 4 jaar daar begon het te kriebelen: ik mistte de variatie, het contact met opdrachtgevers, de uitdaging om een bedrijf écht op de kaart te zetten met creatieve oplossingen. Het geeft me ontzettend veel energie als ik mensen enthousiast kan maken door een ontwerp dat de verwachtingen overtreft, een flink gestegen conversie van een website of een social media campagne die een daverend succes is. Die energie heeft mij doen besluiten om mijn eigen bedrijf op te zetten: No Ink.


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik ga graag een vrijblijvend gesprek met je aan!