Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Versterk je klantenbinding
met een relatiemagazine

Met een professioneel relatiemagazine claim je vertrouwen en autoriteit binnen je vakgebied. Een goed magazine geeft de lezer advies en tips, zonder opdringerig of commercieel over te komen. Hiermee creëer je loyaliteit, merkbewustheid en binding bij bestaande én potentiële klanten.

 

Het Restauratiefonds is expert in de financiering van monumenten, deze belofte komt goed tot uiting in het relatiemagazine InDetail. De kracht zit ‘m in een sterke bladformule met terugkerende rubrieken en een herkenbare vormentaal. De lezer wordt periodiek verrast met relevante content wat de betrokkenheid versterkt.

Laat ook een relatiemagazine ontwerpen