Ineke heeft mijn ideeën en wensen vertaald in een ontwerp dat mijn bedrijf letterlijk 'smoel' geeft

Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als zelfstandig architect en was zoekende naar het juiste logo en huisstijl van mijn bedrijf. Ontwerpen is een vak, dat weet ik als geen ander. Daarom heb ik het ontwerp voor mijn logo en huisstijl in vertrouwde handen van Ineke gelegd. Met creativiteit en enthousiasme heeft zij mijn ideeën en wensen vertaald in het ontwerp van mijn logo en huisstijl die mijn bedrijf letterlijk ‘smoel’ geven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sara van Popta, Architect saravanpopta.nl

M +31615332280

ineke@noink.nl

Alphen aan den Rijn

KvK 74776339

DIENSTEN

Logo’s en huisstijlen

Creatieve marketingcampagnes

Grafische vormgeving

DTP

Social media uitingen

Display advertising

E-mailnieuwsbrieven

Visual design (e-commerce) websites

Volg mij op:

  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Copyright © 2019 No Ink. Alle rechten zijn voorbehouden aan No Ink en aan de bij het project vermelde opdrachtgever. 

Verhoog je bereik en
betrokkenheid op social media

December is de belangrijkste maand van het jaar voor veel e-commercebedrijven. Om extra aandacht te genereren en nog meer consumenten naar de webshop te trekken, introduceerden we de vtwonen feestkalender. Aftellen tot kerst, met elke dag een verrassing!

Een brede mediamix werd ingezet om de actie te promoten. Winacties, kortingen, gratis downloads, we trokken alles uit de kast. Berichten op social media werden enthousiast geliked en gedeeld, waardoor de bekendheid van de actie zich als een olievlek verspreidde.

Het resultaat mocht er zijn. Veel extra omzet in de webshop, duizenden extra volgers en likes op social media, nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief en nieuwe abonnees op het magazine.

Maak jouw bedrijf zichtbaar op social media